Tolga Ciğerci milli takım kadrosundan çıkarıldı!

Tolga Ciğerci milli takımın önümüzdeki günlerde Romanya ve Arnavutluk ile yapacağı özel maçların aday kadrosundan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Galatasaray'ın ligde Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada, sol ayak tabanında yaralanma meydana gelen Tolga Ciğerci'nin milli takımın Romanya ve Arnavutluk maçları aday kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haber içeriğine göre; A Milli Takım'ın Riva'daki kampında sağlık heyetinin yaptığı muayene ve tetkikler sonucunda, Tolga'nın iyileşme sürecinin kamp dönemini aşacağı öngörülerek futbolcunun tedavisini kulübünde sürdürmesinin uygun bulunduğu aktarıldı. Milli takımda daha önce yine sakatlıkları gerekçesiyle Emre Mor ve Kaan Ayhan aday kadrodan çıkarılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0