Abdurrahim Albayrak kararını verdi!

Galatasaray camiasının sevilen ismi Abdurrahim Albayrak, Ocak ayında yapılacak olan seçimde tüm baskılara rağmen yönetime girmeme kararı aldı.

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın özel haberine göre; Galatasaray camiasında en çok merak edilen konu Abdürrahim Albayrak'ın yönetime girip girmeyeceğiydi. Sarı Kırmızılılarda geçmiş dönemlerde aktif rol alan Albayrak, tüm baskılara rağmen yönetime girmeme karar aldı.

BU DÖNEM YOKUM
Mevcut yönetim ve muhafeletin ısrarları sonrası yapılan görüşmelerde Albayrak, yönetimde görev almayı istemedi. Albayrak'ın Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Bu dönem yönetimde görev almayacağım." dedi.

Camianın sevilen isimlerinden Abdurrahim Albayrak'ın bu kararı sonrası mevcut yönetim yeni arayışlara gidecek. Albayrak, geçtiğimiz dönemlerde 4 kez yönetime girerken hepsinde de şampiyonluk yaşamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0