Alper Narman: Küfürlere ve bozuk paraya tepki gösterdim

Galatasaray'da Akhisarspor maçında tribünde yaşanan protesto olaylarına ilişkin Alper Narman, Futbol Arena'ya açıklamalarda bulundu. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman maç sonunda tribünlerin yönetime tepki gösterip protesto etmesi üzerine değil locaya atılan yabancı maddeler ve küfürlere reaksiyon verdiğini söyledi. Alper Narman'ın açıklamaları şu şekilde.. 

BOZUK PARALARA TEPKİ GÖSTERDİM
Galatasaray tribünleri 2.5 yıldır hür ve özgür şekilde tepkilerini koyuyor. Bugüne kadar ne zaman buna karışıp ses çıkardık. Bizde 10 yaşından beri o tribünlerdeyiz.  Dünkü olayın taraftarın yönetimi protesto etmesi ya da tepki göstermesi ile alakası yok. Bugüne kadar ne zaman tepkilere karşılık verdik? Başkan Dursun Özbek eşi Mesude Hanım ile karşılaşmayı izlemişti. Ve karşılaşma bitiminde başkanın eşi Mesude Hanım da yanımızda iken ağza alınmayacak küfürler edildi. Ayıptır, yakışmıyor. Kadınlar var, küfür etmeyin derken başkanın locasına bozuk paralar atıldı. Ve bu bozuk paralardan biri de başkanın eşi Mesude Hanım'a gelince tepki gösterdim

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0