BSL | Son topta kaybedilen maç!

Galatasaray Odeabank, Basketbol Süper Ligi'nin on birinci haftasında deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaştı. Alex Renfroe'nin yokları oynadığı karşılaşmada şansını son topa kadar sürdürmeyi başaran Sarı Kırmızılılar, son hücumda başarısız olunca parkeden 80-78 mağlup ayrıldı.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını DaJuan Summers ile buldu. Üç sayı çizgisinde istediği boş pozisyonları bulamayan ve set oyunlarında sıkıntı çeken takımımız, dengede geçen ilk çeyreği 23-24 önde kapattı. İkinci çeyrekte özellikle Alex Renfroe'nin formsuz oyunuyla birlikte organize olmakta zorlanan Yenilmez Armada, çok fazla top kaybı yaptıpı çeyrekte gene de rakibinin farkı fazla açmasına izin vermedi. İlk çeyrekteki gibi büyük çoğunluğu dengede geçen ikinci 10 dakikanın son dakikalarında Jon Diebler'ın bulduğu üçlük ile momentumu rakibine kaptıran Sarı Kırmızılılar soyunma odasına 41-36 geride gitti.

Soyunma odasından döndüğünde savunmada büyük zafiyetler vermeye başlayan Galatasaray Odeabank, Jon Diebler'ı savunamakta sorunlar yaşadı. Bir çok boş pozisyonda üç sayılık atışlarda başarı sağlayarak farkın açılmasını sağlayan Jon Diebler'a bir çare bulamamasının yanında üç sayı çizgisinde de başarısız olmaya devam eden takımımız son çeyreğe 66-56 geride girdi. Son çeyrekte Jordan Taylor'ın hücumda biraz sorumluluk almasıyla birlikte direnç göstermeyi başaran temsilcimiz farkı 1'e kadar indirdiği son 10 dakikada, son 10 saniyeye 2 sayı geride girdi. Son hücumda Summers ile eline geçen fırsatı değerlendiremeyen Galatasaray Odeabank, parkeden 80-78 mağlup ayrıldı.


Oyuncu istatistikleri:

Dwight Hardy: 13 sayı.
Scotty Hopson: 16 sayı - 10 ribaund - 3 asist.
Daujan Summers: 11 sayı - 3 ribaund - 2 asist.
Alex Renfroe: 2 asist.
Jordan Taylor: 11 sayı - 1 ribaund - 2 asist.
Göksenin Köksal: 9 sayı.
Ege Arar: 4 sayı - 5 ribaund.
Richard Hendrix: 12 sayı - 8 ribaund - 1 top çalma.
Mehmet Yağmur: 1 ribaund - 1 asist.
Emir Preldzic: 2 sayı - 1 ribaund - 6 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0