CEV Şampiyonlar Ligi | Savaşarak mağlup

CEV Şampiyonlar Ligi 2017-2018 grup etaplarında uzun bir aradan sonra mücadele veren Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, D Grubu'nda ilk maçına Vakıfbank karşısında çıktı. Vakıfbank Spor Sarayı'nda oynanan mücadeleyi kupanın en büyük favorilerinden olan ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

Mücadeleye üstün başlayan taraf Galatasaray oldu. Setin ilk bölümünde iyi hücumlarla üstünlük kuran takımımız, Zhu'nun hücumlarına engel olamayınca üstünlüğünü kaybetti. Vakıfbank setin sonlarına doğru puan farkını açmasına rağmen pes etmeyen takımımız ufak seriler ile geri dönüş kovaladı. 20-20'de durumu eşitlememize rağmen Vakıfbank seti iyi servislerle 25-22 kazandı.

İkinci sete karşılıklı sayılarla başlandı fakat Vakıfbank kısa sürede üstünlük kurmasını bildi. Bir ara 10 sayıya çıkan farktan sonra takımımızın 5 sayılık serisinin devamı gelmedi ve seti Vakıfbank 25-18'lik skor ile rahat bir şekilde aldı.

Moral olarak oldukça iyi bir düzeye gelen ev sahibi ekip üçüncü sete de oldukça iyi başladı. 16-11'lik ikinci teknik mola skorundan sonra iyi oynayan takımımız özellikle Neslihan'ın bulduğu sayılar ile geri döndü ve savaşarak seti 23-25 ile kazandı, kolay bir galibiyete izin vermedi.

Aldığı set ile moral bulan takımımız dördüncü sete çok iyi başladı. İlk teknik molayı 4-8 önde girdikten sonra Vakıfbank'ın geri dönüş çabalarına iyi bir şekilde karşılık vermeyi bildi. Skor set sonuna doğru 17-20 lehimize iken, Vakıfbank savunması ve hücumda Zhu'nun oldukça etkili olması ev sahibini 26-24'lük zafere taşıdı ve maç 3-1 son buldu.

Takımımızın Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçı Dinamo Moskova ile olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0