Cevad Prekazi: İyi futbol ve goller görmek istiyorum

Efsane oyuncumuz Cevad Prekazi, haftasonu oynanacak olan Beşiktaş derbisiyle ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Derbide her şeyin olabileceğini belirten Prekazi, Galatasaray'ın savunmasının laubali olduğunu da belirtti. Cevad Prekazi'nin açıklamaları şu şekilde..

İYİ FUTBOL VE GOLLER GÖRMEK İSTİYORUM
Hem Beşiktaş hem Galatasaray kazanabilir her şey olabilir. Galatasaray 10 gol fazla atmış ama daha fazla yemiş. Galatasaray çok fazla defansı düşünmüyor. Bana göre Galatasaray’ın savunması laubali. Galatasaray basit goller yiyor. Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında ilk golü yedi ardından Galatasaray tekrar çıktı hücuma ama ikinci golü yedi. 

Yarın için şunu söyleyeyim, iki takım ofansif oynuyor gol atmak istiyorlar. Geçen sezonda 2-0’dan 2-2 olmuştu. İyi futbol görmek ve goller görmek istiyorum.

Cenk ve Gomis için golcülük açısından farkları yok. Gomis geçen hafta en az dört gol atması lazımdı bir gol attı. Cenk Tosun teknik futbolcu. Bana göre golleri takım atar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0