"Çok önemli bir galibiyet aldık."

EuroCup B Grubu dokuzuncu haftasında Galatasaray Odeabank'ın deplasmanda BC Lietkabelis' 77-84 mağlup ettiği maçın ardından oyuncularımızdan Scotty Hopson ve DaJuan Summers yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

BC Lietkabelis karşısında 10 dakika süre alan Scotty Hopson, "Takım olarak çok iyi oynadığımız bir maç oldu. Koçun oyun planını sahada iyi işledik. Maçın başından sonuna kadar planımızı sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Şu anda takım olarak bir üst tura yükselmeye konsantre olmuş durumdayız ve iyi de oynuyoruz. Bu momentumu devam ettirme amacında olacağız."

Karşılaşmada 7 sayı atmayı başaran DaJuan Summers, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Gruptan çıkma adına hayati önem taşıyan bir maçtı. Haftaya Hapoel Jerusalem’e karşı da grupta son maçımızı kazanmaya çalışıp diğer takımların durumuna bakacağız ama bu hafta özelinde üzerimize düşeni yaptığımızı söyleyebilirim."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0