Dönüş yolculuğunda şok sözler: Salı'yı göremeyiz!

Teknik direktör Igor Tudor ile geçtiğimiz sezon yeni bir maceraya atılan Galatasaray, hedeflerine şimdilik ulaşamamış görünüyor. Galatasaray'ın hafta sonu Yeni Malatyaspor deplasmanındaki yenilgisi bardağı taşıran son damla olurken, dönüş yolculuğunda uçakta yaşanan diyaloglar teknik kadronun teslimiyetinin belgesi gibiydi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sezona çok iyi başlayıp rakiplerine puan tablosunda fark atmasına rağmen günden güne eriyen Sarı-Kırmızılılar, tüm rakiplerine yakalanmış durumda. Haftalardır iç saha maçlarını kazanıp, deplasmanlarda eli boş kalan Cim Bom'da Yeni Malatyaspor yenilgisi adeta teslim bayrağının havaya kaldırılması anlamı taşıyordu. Öyle ki, Sarı-Kırmızılı kafilenin İstanbul'a dönüş yolculuğunda futbolcular, yönetim ve teknik heyet arasında ayrı ayrı diyaloglar yaşandı. Bu diyaloglar arasında en dikkat çeken ise Igor Tudor'un yardımcılarının kendi arasındaki sohbetiydi.

Hırvat teknik adam, çok sinirli olduğu için kimse ile konuşmazken yardımcıları durum değerlendirmesi yaptı. Tudor'un ekibi, maçtaki hataları konuştuktan sonra yönetimin kendilerine yönelik tavrı ile ilgili izlenim almaya çalışırken, finalde keskin bir tespit yaptı. Teknik kadro artık yönetimin kendilerine prim tanımayacağını düşünürken, bir ara "Artık Salı'yı bile göremeyiz!" ifadesi kullanıldı. Teknik ekibin bu değerlendirmesinin kulaktan kulağa bütün uçağa yayıldığı ve hatta başkan Dursun Özbek'e kadar geldiği öğrenildi. Dursun Özbek'in ise sürekli kredi tanıdığı Igor Tudor ve ekibinin aynı hatalarına artık daha fazla tahammül etmeme kararını uçakta verdiği bildirildi. Yönetim, İstanbul'a döner dönmez olağanüstü yönetim kurulu toplantısı yapma kararı aldı







Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0