E-Sports | Galatasaray kış sezonunda olmayacak!

Geçen sezon başında kurulan ve Dursun Özbek'in oğlu Serhat Özbek'in yöneticiliğini yaptığı Galatasaray E-Sports takımı hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen törenle birlikte 1905 GSİYAD'a devredilmişti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 1905 GSİYAD'ın devraldığı Galatasaray Esports takımının League Of Legends (LOL) kış dönemi yükselme liginde mücadele etmesi bekleniyordu. Ancak planlama geç yapılınca önemli oyuncular başka takımlara transfer oldu. 5mid sitesine açıklama yapan Galatasaray Esports yöneticileri "GSesports kesinlikle devam edecek. Ancak en iyi ve sürdürülebilir sistemi yaratmak adına biraz daha zamana ihtiyacı olacak kuracağımız yapının. Yoksa devam etmeme gibi bir durum söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

2018 Kış Mevsimi öncesinde tüm takımlar transfer atakları yaparken Galatasaray’ın hiçbir girişimde bulunmaması, hatta gelecek mevsim için planlarını dahi açıklamaması da taraftarlarda şüphe oluşturmuştu. Lansmanın ardından takımın Şampiyonluk Ligi’nden slot satın alacağı, Yükselme Ligi’nden devam edeceği ve hatta battlegrounds’tan çıkan bir takımla anlaşacağı söylentileri gündemi meşgul etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0