ELW | Sarayın Sultanları ikinci yarıdaki oyunu ile kazandı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women A Grubu yedinci maçında Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Fransa temsilcisi ESBVA-LM ile karşılaştı. Sarayın Sultanları ilk yarısını mağlup bitirdiği karşılaşmada sahadan 69-64 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmaya Olivia Epoupa - Işıl Alben - Özge Kavurmacıoğlu - Jelena Dubljevic - Gintare Petronyte beşi ile başlayan takımımız ilk çeyreği 19-25 geride kapattı. İkinci çeyrekte de oyuna ağırlığını koyamayan takımımız soyunma odasına 34-37 geride gitti. 

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde de farkı bir türlü kapatamayan takımımız, Marina Maljkovic'in molasından sonra oyunun kontrolünü eline aldı ve son çeyreğe 54-50 önde girdi. Dördüncü çeyrekte de etkili oyununu sürdüren takımımız sahadan 69-64 galip ayrılmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0