Erman Kunter: Biz Galatasaray'ız, asla vazgeçmeyiz

EuroCup B Grubu son hafta maçında Galatasaray Odeabank, Hapoel Jerusalem’i evinde 87-68 mağlup etti ve gruptan ikinci sırada çıktı. Karşılaşmanın ardından koç Erman Kunter'in açıklamaları şu şekilde...

“Buraya uzun bir yoldan geldik. EuroCup'a 4 maçta 4 mağlubiyetle başladık ama daha sonra 6'da 5 yaparak gruptan ikinci sırada çıkmayı başardık. İlk dört maçta galibiyet alan takımlardan birkaçı şu an gruptan çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya. Biz Galatasaray'ız, asla vazgeçmeyiz. Bu da bu durumu özetliyor. Oyuncularım bunu bir gurur meselesi haline getirdi ve grubun ikinci yarısını çok iyi geçirdiler. Bir üst turdaki rakiplerimizin hiçbirinden de çekinmiyoruz, hepsini yenebilecek güçteyiz. Bugün büyük bir özveri göstererek oynayan Emir Preldzic'e de teşekkür ediyorum. Göksenin Köksal'ın yokluğunda önemli bir inisiyatif aldı. Oyuncularımı tekrar kutluyorum. Pes etmediler ve en önemli maçları kazanarak gruptan çıkmayı başardılar.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0