Erman Kunter: Konsantrasyon problemi yaşıyoruz.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, Sakarya BŞB Basketbol karşısında alınan mağlubiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Aldıkları mağlubiyetin kötü bir mağlubiyet olduğunu söyleyen koç Kunter'in açıklamaları şu şekilde:

"Hep önde götürdük, sonunda öne geçtiler ve kaybettik. Kötü bir mağlubiyet oldu. Avrupa kupası  dönüşünde daha iyi oynamamız gerekiyordu. Biraz konsantrasyon problemi yaşıyoruz. Öne geçiyoruz fakat çok çabuk dağılıyoruz. Arka arkaya oynadığımız maçlarda konsantre olmakta zorlanıyoruz. Daha evvelden 10-15 sayı ile arayı açmamız gerekiyordu. Savunma ribaundu almakta sorun yaşıyoruz. Kısa takımla oynadığımız zaman hücumda daha iyi pozisyon buluyoruz ama yediğimiz 14 sayıyı hücum ribaundundan vermişiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0