Fatih Terim Florya'yı güvendiği isimlerden kuruyor!

Galatasaray'da Fatih Terim dönemi yeniden başlıyor. Tecrübeli teknik adam Florya'yı kendi güvendiği isimlerden oluşturmak istiyor. Bu durumda gelecek isimlerin yanında mevcut çalışanlardan da bazılarıyla yollar ayrılacak. 

Fanatik gazetesinden Yakup Çınar'ın haberine göre; Fatih Terim, Galatasaray'da Florya'nın anahtarını istedi. Terim yıllardır birlikte çalıştığı ekibini de kendisiyle beraber getirmek istiyor. İşte Florya'da durumlar:

ALİ YAVAŞ GERİ DÖNDÜ
Florya'da Fatih Terim izleri hissedilmeye başlandı. Türk futboluna birçok yıldızı kazandıran ve "Altın Çağ" olarak adlandırılan dönemin mimarlarından olan Ali Yavaş, Fatih Terim ile birlikte Florya'ya geri döndü. Ali Yavaş ile beraber 2002-2008 yılları arasında Galatasaray'da görev yapan ve "efsane kadro" olarak adlandırılan Ahmet Keskinkılıç, Nedim Yiğit, Recep Yazıcı ve Halim Fıçıcı da Sarı Kırmızılı kulübün altyapısında görev yapacak.

DEĞİŞİM
Bu isimler başında Cenk Ergün geliyor. Ergün'ün sportif direktörlük görevi artık devam etmeyecek. Ergün isterse eski pozisyonunda çalışmaya devam edebilecek. Sportif direktörlük görevine ise idari menajer de olan Şükrü Hanedar gelecek. Fatih Terim kulübe geldiğinde hiçbir zaman yanından ayırmadığı Şükrü Hanedar'ı da yanında getirmişti.

FLORYA MÜDÜRÜ
Şu an Florya Metin Oktay Tesisleri'nin mevcut müdür Mehmet Keçe ile yollar ayrılıyor. Aynı zamanda Dursun Özbek'in sahip olduğu Point Oteli'nde satın alma müdürü olarak çalışan Keçe'nin yerine Fatih hoca'nın yıllardır yanından ayırmadığı Fahri Yılmaz gelecek.

FUTBOL TAKIMININ BASIN SORUMLUSU
Şu an futbol takımının basın sorumlusu Hasan Tankaya ile yolların ayrılması bekleniyor. Fatih Terim'in uzun yıllardır beraber çalıştığı Hande Sümertaş, Tankaya'nın yerini alacak.

ALTYAPI SORUMLUSU
Şu an aktif olarak altyapı sorumlusu olan Emrah Bayraktar'ın Fatih Terim'in ekibinde olan Fatih İbradi ile arasının iyi olmadığı konuşuluyor. Fatih İbradi daha önce Galatasaray'da uzun dönem altyapı sorumlusu olarak çalışmıştı. Fatih Terim'in güvendiği isimlerden olan İbradi'nin gelmesi durumunda Emrah Bayraktar'ın durumunun belirsiz olduğu iddia edildi.

SAĞLIK EKİBİ
Terim'in ekibinde yer alan Bülent Bayraktar'ın sağlık ekibinin başına gelmesi bekleniyor. Galatasaray A Takım masörü olan Cenk Akkaya, Terim'in gelişi sonrasında takımdan ayrılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0