"Fatih Terim Galatasaray'a gelemez çünkü..."

Galatasaray'da gündem Fatih Terim. Taraftarlar ve camia Fatih hocanın geri dönmesini isterken Dursun Özbek, Igor Tudor'la şimdilik devam kararı aldı. Kulislerde birçok dedikodu konuşulurken son olarak Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'ndan bir iddia geldi.. 

Fatih hocanıın Galatasaray'a dönmeyeceğini söyleyen Semercioğlu'nun yazısından Fatih Terim ile ilgili iddia şu şekilde...

Terim’in Federasyon’la davası, Galatasaray’a dönmekten daha çok kafasını meşgul eden bir olay var. Babası hasta ve onu sık sık görmek için neredeyse haftada iki gün Adana’ya gidip geliyor. Terim’in ailesine düşkünlüğü bilinir. Babası Talat Terim 92 yaşında ve geçen ay bağırsak ameliyatı olmuştu. Şu sıralar ondan başka bir şey düşünmüyor. Bir kez de buradan geçmiş olsun diyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0