Fatih Terim onu sordu: Raphael Holzhauser

Süper Lig'de son haftayı bu sezonun flaş ekibi Göztepe karşısında galibiyetle kapatan ve devre arasına moralli giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in istediği oyunculardan birinin Avusturya Wien forması giyen Raphael Holzhauser olduğu öğrenildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan özel habere göre; 24 yaşındaki Holzhauser'i geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'la anılmış, hatta dönemin teknik direktörü Riekerink de oyuncuya onay vermiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti. Terim'in devre arasında mutlaka takıma takviye istediği ve sezon başı harcanan büyük paralar nedeniyle kulübü zora sokmadan, ince eleyeip sık dokuyarak transfer yapmayı planladığı bildirildi.

Bonservis bedeli yaklaşık 1,5 milyon euro olan Holzhauser, Galatasaray yönetimini de maddi açıdan hiç zorlamayacak bir oyuncu niteliğinde.. 24 yaşındaki Avusturyalı oyuncu gelecek vaadeden birisim olarak dikkat çekiyor. Sol ayaklı olan ve 1,93'lük boyuyla orta sahada hem ön libero hem de ileriye dönük oynayabilen Avusturyalı oyuncu, hava toplarında da hakimiyetiyle biliniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0