Filipe Luis savaşı!

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, Atletico Madrid'in yıldız ismi Filipe Luis için girişimler başladı. Brezilyalı yıldızı Ocak ayında kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın bu transferdeki rakibi ise Fenerbahçe. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Filipe Luis transfer savaşı başladı. Sezon başından bu yana sol bek arayışı içinde bulunan sarı kırmızılı takım, yaz döneminde Juventus'un bırakmaması sebebiyle Asamoah'tan sonuç alamamıştı. Galatasaray, Ocak ayında Asamoah için bir kez daha nabız yoklayacak. Ancak bu girişim sonuçsuz kalırsa, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Filipe Luis için girişimler başlayacak.

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un ''Şampiyonluğa ulaşmak adına mutlaka sol tarafta takviye yapmalıyız. Linnes ve Latovlevici yetersiz kalıyor.'' raporu doğrultusunda Galatasaray yönetimi sol bek için arayışlara başladı. 

Galatasaray yönetimi, Asamoah'ın yanıtına göre sol bek transferine yön vermeye karar verdi. Asamoah, Galatasaray olumsuz yanıt verirse sarı kırmızılı takımın 1 numaralı gözdesi Atletico Madrid forması giyen Filipe Luis oldu. Galatasaray'ın sol bekte B planı olarak belirlediği Brezilyalı futbolcu için girişimler başladı. Sarı kırmızılı kulüp, Filipe Luis'in transfer şartları adına Atletico Madrid kulübü ve futbolcunun menajeri ile görüşmelere başladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0