Florya'da yeni yapılanma!

Galatasaray'da teknik direktörlüğe Fatih Terim'in gelişi ile beraber Florya'da idari olarak da büyük değişim dikkatlerden kaçmıyor. Tecrübeli teknik adama yakın isimler yeniden Metin Oktay Tesisleri'ne dönerek eski görevlerine geri dönecek.

Teknik heyette görev alacak isimleri önümüzdeki günlerde resmen açıklaması beklenen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, göreve gelir gelmez Florya'nın da çehresini değiştirmeye bşaladı. İlk olarak milli takımdaki yardımcısı Levent Şahin'i sağ kolu yapan Fatih Terim'in yakın dostu Fahri Yılmaz da Florya'da tesis müdürü olarak göreve geldi. Hande Sümertaş da basın sorumlusu olarak Florya'daki mesaisine başladı. Şükrü Hanedar ise yine idari koordinatör olarak hizmet edecek.

Sportif direktör olarak görev yapan Cenk Ergün ise gelecek dönemde yine görevine devam edecek ancak çalışmalarını Florya yerine Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirecek. Tercümanlık görevi ise yine Mert Çetin'in olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0