Galatasaray'da son 4 yıldır hep aynı senaryo!

2013-2014 sezonunda Fatih Terim’in görevine son verilmesiyle birlikte Galatasaray’da her sene en az 1 teknik direktör değişikliği gerçekleşti. Bu süreçteki tek şampiyonluk ise Hamza Hamzaoğlu yönetiminde geldi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da 4 yıldır tablo değişmiyor. 2013-2014 sezonunda başkan Ünal Aysal'ın teknik direktör Fatih Terim’le yolların ayrılmasının ardından, her sene en az 1 teknik direktörün görevine son veren Sarı-Kırmızılı kulüpte, başarıya ulaşan tek isim Hamza Hamzaoğlu oldu. Terim’den sonra gelen Mancini sezonu tamamladı ve yaz döneminde ayrıldı.  Ardından başa geçen Cesare Prandelli inişli - çıkışlı bir görüntü sergilerken Galatasaray'da tam da bu dönemde bir olağanüstü seçim oldu ve Ünal Aysal'ın görevi bırakmasının ardından Duygun Yarsuvat başkanlığa seçildi. 

İtalyan teknik adam CPrandelli ilk yarı bitmeden koltuğu Hamza hocaya bıraktı. Yarsuvat'ın başkanlığı 7 ay sürdü ve gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda Dursun Özbek göreve geldi. Dursun Özbek'in göreve gelmesinden bir hafta sonra Hamzaoğlu şampiyonluk yaşadı, ancak o da ertesi sezon ikinci yarıyı görmeden görevini Mustafa Denizli’ye devretti. Denizli sadece 3 ay kulübede oturdu, kurt hocayı Riekerink takip etti. Hollandalı hoca ertesi sezon ikinci yarının başında yerini Tudor’a bıraktı.

23 Mayıs 2015'te başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek'in çalıştığı teknik direktörler..
Hamza Hamzaoğlu - 168 Gün
Mustafa Denizli - 96 Gün
Jan Olde Riekerink - 335 Gün
Igor Tudor -  305 Gün

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0