Hakan Çalhanoğlu'nu Fatih Terim getirecek!

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız verirken, tecrübeli hoca da ikili ilişkilerini kullanarak kulübe yardımcı olmayı hedefliyor.

Fotomaç gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; Hakan Çalhanoğlu transferini bizzat ikili ilişkilerini kullanarak bitirmeyi düşünen Terim, genç oyuncuyla ilk teması kurdu. Sarı Kırmızılılar, Milan’ın 10 numarasını ilk etapta kiralayıp sezon sonundaki duruma göre bonservisini almayı planlıyor.

Milan’ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu’nu gözüne kestiren Terim, milli takımdan öğrencisiyle ilk teması kurdu. Sezon başında Milan’a 22 milyon Euro bonservis bedeliyle giden 23 yaşındaki futbolcu, İtalya Ligine iyi bir başlangıç yapsa da, sakatlığı nedeniyle son haftalarda formasını kaybetti. Galatasaray da bu fırsattan yararlanıp, genç yıldızı sezon sonuna kadar kiralak istiyor. Hakan’ın bonservisinin alınıp alınmayacağına ise sezon sonundaki duruma göre karar verilecek. 

Takımdaki düzeni değiştirecek

Hakan Çalhanoğlu transferinin tamamlanması halinde, Terim’in takımdaki düzende değişikliğe gideceği de gelen haberler arasında. Gerekirse Belhanda’nın sol kanada yaklaştırılması, Hakan’ın forvet arkasında oynaması, Feghouli’nin de sağ kanatta devam ederek bu ikiyi tamamlaması ve ileri uçtaki Gomis’e destek vermesi düşünülüyor.

Terim'in bir diğer planı da Hakan'ı 8 numara pozisyonunda kullanıp orta üçlüyü Fernando, Ndiaye ve Çalhanoğlu ile oluşturmak. Her iki kanatta da hızlı oyuncuların tercih edilmesi durumunda, Belhanda'ya kulübe yolu görünebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0