Herkes tatilde, Fatih Terim tesiste!

Kupadaki Buca galibiyeti sonrası Galatasaraylı futbolcuların tamamı tatile çıkarken, Fatih Terim Florya’ya kapandı! Tecrübeli hoca kamp planlaması, transfer çalışmaları, Florya’daki yeni yapılanma ve altyapı devrimi için ekstra mesai yapıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılı futbolcular, kupadaki Bucaspor galibiyetinin ardından devre arası tatili için dünyanın dört bir yanına dağılırken, teknik patron Terim tesislere kapandı! Tecrübeli hocanın gündemi bir hayli yoğun.

Fatih hoca öncelikle Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki yapılanmayı sil baştan değiştirmeye hazırlanıyor. Bunun için tüm personelin listesini isteyen Terim, medya merkezinden bahçe düzenlemesine kadar çalışacak her ismi kendisi belirleyecek.

GENÇLER DAHA ERKEN KATILACAK
Fatih Terim ayrıca altyapı sisteminde de devrim niteliğinde değişiklikler yapmayı düşünüyor. Bu doğrultuda antrenörler, çalışma ve gelişim takip uygulamaları tamamen yeniden düzenlenecek. Terim, çok daha sağlıklı bir altyapı düzeniyle yetenekli gençlerin A takıma daha erken katılma imkanı bulacağını düşünüyor.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0