Ianis Hagi için sıcak temas!

Sezon başında kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Galatasaray'da gözler yılbaşında takım içerisinde gerçekleştirilecek operayona çevrildi. Son günlerde eleştirilen teknik direktör Igor Tudor'un arkasında durduğunu açıklayan yönetim, transfer döneminde takıma takviye yapmaya hazırlanıyor. Yaşanan gelişmeler sırasında gündeme bambaşka bir isim geldi; Ianis Hagi!

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; UEFA Kupası ve Süper Kupa'nın yanı sıra Türkiye'de de kurulan dominasyonda başrol oynayan Rumen efsane Hagi, hiç kuşkusuz Galatasaray kulüp tarihinde en önemli isimler arasında yer alıyor. Orta sahada Belhanda'dan beklediği verimi alamayan ve Faslı oyuncuya yedek genç bir isim arayan Galatasaray'da gündeme gelen isim Gheorghe Hagi'nin oğlu 19 yaşındaki Ianis Hagi oldu. 

Devre arasında Fiorentina'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 19 yaşındaki genç oyuncu menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerilirken, transfer sürecine babası Gheorghe Hagi'nin de destek verdiği öğrenildi. İstanbul'da doğan ve Türk pasaportuna sahip olduğu için yerli statüsünde geçecek olan Ianis Hagi için temaslara başlayan Galatasaray yönetimi menajerler aracılığıyla Fiorentina kulübüne transfer şartlarını sordu. Genç oyuncu için İtalya 2.Ligi ekiplerinden Pescara'nın da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına kiralamak için girişimlerde bulunduğu gelen haberler arasında yer alıyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0