Igor Tudor: Genç oyuncuların performansını gördük..

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 takım arasına yazdıran Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Igor Tudor yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Burada en önemlisi bir üst tura çıkmaktı. Bunu başardığımız için de mutluyuz. Genç arkadaşlarımızın performanslarını gördük. Onların da üstüne koymaları gerekiyor. Onları görme şansı yakaladık. Yeni Malatya maçı öncesi son 3-4 günde Bafetimbi Gomis’in oynamaması halinde kimi oynatacağımıza karar vereceğiz. Sinan bence kanttan çok forvet olarak oynamaya daha elverişli. Orada oynadığı zaman daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Maç sonu Okan Buruk ile ilgili sorulan soruya Igor Tudor ''Okan Buruk hakkında bir şey söylemek istemiyorum, bu konuyla alakalı soru sormayın.'' ifadeleri kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0