İstatistiklerde de lider Galatasaray!

Galatasaray 15. hafta sonunda gol ve asist krallığı listelerinde de Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda ile  lider durumda.

GOMİS VE BELHANDA TAŞIYOR
Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teleset Mobilya Akhisar galibiyeti ve Medipol Başakşehir'in de Sivasspor'a yenilmesi ile Süper Lig'de bir hafta aradan sonra yeniden liderliğe yükselen Galatasaray'ı hücumda Bafetimbi Gomis ile Younes Belhanda ikilisi taşıyor. 

Sarı-kırmızılı takımın ligde geride kalan 15 maçta attığı 33 golün 25'i bu iki oyuncunun katkısıyla geldi. Bafetimbi Gomis, forma giydiği 15 maçta 14 kez fileleri havalandırırken, takım arkadaşlarına 3 tane de asist gerçekleştirdi. Fransız yıldız toplamda 17 gole katkı sağladı.

BAYRAĞI TAŞIYORLAR
Belhanda da eleştirilere rağmen görev aldığı 14 maçta 2 gol, 6 asistlik performansıyla öne çıktı. 8 golde pay sahibi olan Faslı oyuncu, yaptığı 6 asistle 'Asist Krallığı'nda da zirvede yer alıyor. Gomis de 14 golle 'Gol Krallığı' yarışında 13 golü olan Burak Yılmaz'ın önünde ilk sırada.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0