"İyi bir başlangıç oldu."

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından oyuncularımızdan Garry Rodgrigues, Sinan Gümüş ve Martin Linnes karşılaşma sonrasında karma alanda A Spor'dan Emre Kaplan'a açıklamalarda bulundu.

Takımımızın ilk golünü kaydeden Garry Rodrigues "Yeni teknik direktörümüzle iyi bir başlangıç oldu." derken attığı gol için "Bafe ile aramızda iyi bir uyum var, golü de bu uyumla atmış olduk." ifadelerini kullandı.

Dakikalar 90'ı gösterdiğinde oyuna giren Sinan Gümüş, maç sonu değerlendirmesinde "Fatih hocamızla iki gün çalışma fırsatımız oldu. Tabii ki biraz kendi oyununu da gösteremedi. 'İkinci devrede bambaşka bir Galatasaray göreceksiniz' dedi. Bizim mutlu olmamızı istedi. Sahada düşündüğümüzü yapmamızı istedi ve bugün Allah’a şükür 3-1 galip geldik. İyi bir kamp süreci geçirerek sene sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Fazla forma şansı bulamıyoruz ama biz profesyonel futbolcuyuz. Hocam bana bir anda şans verdi. Bana 'Isın, seni oyuna sokacağım' dedi. O yüzden her oyuncunun hazır olması lazım. 90-95 dakika hep konsantre olup maçı takip etmek lazım" şeklinde konuştu.

Göztepe karşısında sağ bek oynayan Martin Linnes ise "Yeni bir teknik direktörle kazanmak bizim için önemliydi. Geri düşsek de kazanmasını bildik. Fatih Terim'in takıma etkisini net bir şekilde hissedebiliyoruz. Bundan sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0