KBL | Marina Maljkovic: Bu şekilde kaybetmeyi asla kabul edemeyiz.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin dokuzuncu hafta maçında evinde Samsun Canik Belediye’ye 86-78 kaybeden Galatasaray’da koç Marina Maljkovic karşılaşmanın ardından Galatasaray Televizyonu muhabirlerinden Esma Toker’in sorularını yanıtladı.

“Maçtan önce söylediğim gibi zor bir dönemden geçtiğimiz süreç içerisinde her maç zor olacak. Bu maçın ne kadar zorlu geçeceğini biliyor olmak bizim için oldukça üzücü. Genelde daha fazla skor üretmesi gereken oyuncularımız yeterince skora katkı yapamadı maalesef. Bu da beklediğimiz bir durum değildi. Kenardaki oyuncularımızın katkı vermesini bekledik ama onlardan da yeterince katkı alamadık.”

“Bu mağlubiyet için binlerce mazeret uydurabiliriz ve ben mazeret üretmekten nefret eden bir insanım ama bugün bu şekilde kaybetmemiz canımızı çok yaktı. Bir sürü oyuncumuz eksik; iki günde bir bu kadroyla maça çıkıyoruz ama hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum. Çünkü biz Galatasaray’ız. Bu şekilde kaybetmeyi asla kabul edemeyiz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0