KBL | Sarayın Sultanları evinde kaybetti

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi dokuzuncu hafta maçında Samsun Canik Belediye’yi Ahmet Cömert Spor Salonu’nda konuk etti. İlk yarısını 42-45 geride kapattığı maçtan takımımız, 78-86 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmaya Olivia Epoupa - Işıl Alben - Meltem Yıldızhan - Jelena Dubljevic - Gintare Petronyte beşi ile başlayan Galatasaray, istediği gibi oynayamadığı ilk çeyreği 19-23 geride kapattı. Sarayın Sultanları ikinci çeyrekte yay gerisinden bulduğu isabetlerle öne geçmeyi başarsa da soyunma odasına 42-45 geride gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında da istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Galatasaray, sayı bulmakta zorlandığı üçüncü çeyreği 53-65 geride kapattı. Son çeyrekte Işıl Alben ile geri dönmeye çalışan takımımız, hamlesinde başarılı olamayınca sahadan 78-86'lık sonuçla mağlup ayrılan taraf oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0