KBL | Sarayın Sultanları ikinci yarıda açıldı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi sekizinci hafta maçında Çukurova Basketbol’a Mersin'de bulunan Edip Buran Spor Salonu’nda konuk oldu. Takımımız sahadan 78-79'luk sonuçla galip ayrıldı.

Mücadeleye Işıl Alben - İrem Naz Topuz - Özge Kavurmacıoğlu - Jelena Dubljevic - Gintare Petronyte beşi ile başlayan Galatasaray, iyi başladığı ilk çeyreği 19-12 geride kapattı. İkinci çeyrekte skora dengeyi getiren takımımız, soyunma odasına bir sayılık farkla 34-33 geride gitti. Marina Maljkovic'in öğrencilerinde ilk yarıda Petronyte 11 sayı, Işıl 9 sayı 3 asist ile etkili oldu.

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde iyi oyununa devam eden Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Petronyte ve Işıl ikilisine Jelena Dubljevic'in de katılmasıyla birlikte oyunun kontrolünü eline aldı ve son çeyreğe 54-62 önde girdi. Son çeyrekte Çukurova Basketbol geri dönüş yapıp farkı iki sayıya kadar indirmeyi başarsa da takımımız maç sonunda hata yapmadı ve sahadan 78-79'luk sonuçla galip ayrılmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0