Maça Doğru | Galatasaray Odeabank - Reggio Emilia

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu Eurocup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubu yedinci maçında evinde Reggio Emilia'yı ağırlayacak. Grubun ikinci maçında İtalya temsilcisine 74-71 mağlup olan takımımız rövanş karşılaşmasında galip ayrılan taraf olmak istiyor.

Yenilmez Armada, son EuroCup maçında Bayern Münih'e deplasmanda 86-78 mağlup olmuştu. Karşılaşmada Dwight Hardy 16 sayı ile en skorer oyuncu olurken, Alex Renfroe karşılaşmayı 15 sayı - 1 ribaund - 4 asist ile tamamlamıştı. Bu sonuçla beraber beşinci mağlubiyetini alan temsilcimiz, 1 galibiyet - 5 mağlubiyet ile son sırada yer alıyor.

6 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 3'den naklen yayınlanacak.

Rakibimizi Tanıyalım: Reggio Emilia
Bir sezonluk aranın ardından tekrardan Eurocup'a dönen Serie A temsilcisi Reggio Emilia, geçen seneye göre kadrosunu tamamen yeniledi. Geçen seneki kadrosundan sadece Amedeo Della Valle ve Riccardo Cervi'yi kadrosunda tutan İtalya temsilcisi, kadrosunu Manuchar Markoishvili, Julian Wright, Federico Mussini gibi isimlerle güçlendirdi.

LİGDE SON SIRADA
Serie A'ya çok kötü bir şekilde başlayan Reggio Emilia, ligde oynadığı 9 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Brindisi ile ligin son sırasını paylaşan İtalyan ekibi, son lig maçında EA7 Olimpia Milano'ya evinde 71-72 mağlup oldu. Karşılaşmada Jalen Reynolds 17 sayı ile en skorer olurken, Amedeo Della Valle 15 sayı - 7 ribaund - 6 asist ile maça damgasını vurdu. Oynadığı son 3 lig karşılaşmasının sonuçları şu şekilde:
  • Reggio Emilia 90-42 Pistoia Basket
  • Vanoli Cremona 68-71 Reggio Emilia 
  • Reggio Emilia 71-72 EA7 Olimpia Milano
EUROCUP'TA DENGELİ
Ligde iyi durumda olmayan İtalyan ekibi EuroCup'ta 6 maçta 3 galibiyet alarak dengeli bir görüntü çizdi. Grubun ilk tur maçlarında temsilcimizi 74-71 mağlup etmeyi başaran Reggio Emilia, 3 galibiyet - 3 mağlubiyet ile grupta 3. sırada yer alıyor. Son EuroCup maçında evinde Buducnost Podgorica'yı 77-71 mağlup etmeyi başaran Serie A temilcisinde Manuchar Markoishvili 17 sayı ile oynamıştı. Oynadığı son 3 EuroCup karşılaşmasının sonuçları şu şekilde:
  • Reggio Emilia 61-63 Hapoel Jerusalem
  • Bayern Münih 83-58 Reggio Emilia
  • Reggio Emilia 77-71 Buducnost Podgorica
TEHLİKELİ İKİLİ: DELLA VALLE & REYNOLDS
Oynanan altı EuroCup maçında takımın en iyi oyuncuları şu ana kadar maç başına 19,8 sayı - 3,5 ribaund - 4,7 asist ortalaması ile oynayan Amedeo Della Valle ve maç başına 11,7 sayı - 7,5 ribaund - 1,5 asist ortalaması yakalayan Jalen Reynolds oldu.

İSTATİSTİK LİDERLERİ (ORTALAMALAR): 
Sayı: Amedeo Della Valle - 19,8 / Scotty Hopson - 14,2.
Ribaund: Jalen Reynolds - 7,5 / Richard Hendrix - 6,8.
Asist: Amedeo Della Valle - 4,7 / Alex Renfroe - 4,8.
Blok: Julian Wright - 0,8 / Richard Hendrix - 0,7.

Kadrosunda daha önce formamızı giymiş Manuchar Markoishvili'yi bulunduran Reggio Emilia'nın tam kadrosu şu şekilde: Jalen Reynolds, Manuchar Markoishvili, Landing Sane, Amedeo Della Valle, Federico Mussini, Garrett Nevels, Julian Wright, Slim-Sander Veene, Riccardo Cervi, Leonardo Candi, Niccolo De Vico.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0