Maicon: İmparator geri döndü.

Göztepe karşısında attığı muhteşem frikik golüyle bu sezonki 5. golünü atan Maicon, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maicon attığı frikik golüyle ilgili olarak, "En son attığım frikik golünü geçen sezon Sao Paulo’da oynarken Atletico Mineiro’ya atmıştım. Bugün topun başına inanılmaz güvenli geldim. Zaten hafta boyu da çalışmıştım. Tanrı’ya şükürler olsun güzel de vurdum. Takımımıza bu şekilde yardım ettiğim için mutluyum." açıklamasında bulundu.

Maicon golden sonra attığı taklalarla ilgili olarak ise "O, anlık bir gol sevinciydi. Kardeşim kaza yapmıştı o yüzden duygusal bir reaksiyondu. Fatih Hoca’nın bizle yaptığı devre arası konuşması, bizi motive etmesi ve verdiği taktiklerle maçı nasıl çevirdiğimizi herkes gördü." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’in devre arası konuşmasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Brezilyalı stoper, "Hepimizi gördük. İmparator geri döndü. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Umuyorum ki İmparator ile beraber bu şampiyonluğa ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0