Malatyaspor'un hedefinde Sinan Gümüş..

Tudor'un görevden ayrılmasıyla birlikte teknik direktör arayışlarına giren ve mevcut yönetimin erken seçim kararı almasıyla birlikte 20 Ocak'a kadar seçim süreci yönetecek olan Galatasaray'da devre arası transfer dönemi oldukça hareketli geçeceğe benziyor. Süper Lig'in ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Sinan Gümüş için ligin yeni ekiplerinden Malatyaspor'un istekli olduğu belirtiliyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; devre arasında forvet takviyesi yapacak Malatyaspor rotasını Galatasaray'a çevirdi. Malatya temsilcisinin yöneticileri, bu sezon Aslan'da şans bulamayan Sinan Gümüş'ün transferi için şartları zorlayacak. Teknik Direktör Erol Bulut'un raporunda ilk sıraya yazdığı golcü transferinde sarı-kırmızılı yönetimin gözdesi Aslan'ın gurbetçi santrforu Sinan Gümüş oldu.

Yönetim, çok beğendiği 23 yaşındaki genç golcü konusunda devre arasında G.Saray'la sıkı bir pazarlığa girişecek. Kiralık ya da bonservisiyle Sinan'ı kadroya katmakta ısrarlı olan Malatyaspor, şimdiden nabız yoklamaya başladı ancak Galatasaray'daki yönetim ve teknik direktör belirsizliği bu transferin önündeki en büyük engel olarak görünüyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise her ne şartta olursa olsun Sinan Gümüş'ün transferi için şartları sonuna kadar zorlayacak. 

Sözleşmesi 2019'da bitecek 23 yaşındaki gurbetçi golcü, bu sezon 7 maçta şans bulabildi. Ligde 3 maçta 39 dakika süre alırken, kupada oynadığı 2 maçta 2 gol, 3 asist katkısında bulundu. Avrupa Ligi'nde de 2 mücadelede boy gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0