Marina Maljkovic: Ocak ayında daha farklı bir takım olacağız.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic, Sopron Basket karşısında alınan mağlubiyetin ardından Galatasaray Televizyonu muhabirlerinden İbrahim Demir'e açıklamalarda bulundu. Maçın başında çok hata yaptıklarını söyleyen koç Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde:

Bugün çok savaştık. Maç başında çok hata yaptık. Maçın son bölümlerinde kazanma şansımız geldi ama bunu değerlendiremedik. Ayşegül Günay’ın bu takım için ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Üstelik bugün çok hazır olmamasına rağmen ilk beş başladı ve sahada kaldı.

Önümüzde zorlu bir AGÜ Spor maçı var. Kayseri’ye biraz daha farklı bir takımla gideceğiz. Yeni transferimiz Ewelina Kobryn ve Ayşegül Günay’ı maçta kullanabileceğiz.

Ocak ayında daha farklı bir takım olacağız. Sezon daha çok uzun, umarım Ocak ayından sonra daha iyi bir takım oluruz. Sezonun geri kalanında yapacak çok işimiz var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0