Marina Maljkovic: Taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz.

EuroLeague Women A Grubu yedinci haftasında ESBVA-LM ile karşılaşacak olan Galatasaray’da koç Marina Maljkovic mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic'in sözleri şu şekilde..

Fransız Afrikalı basketbolcuların kültürünün tipik bir örneğini yansıtan bir takımla karşılaşacağız. Çok atlet, uzun ve her top için mücadele edip her ribaundu zorlayan, belki çok kaliteli bir basketbolu değil ama sert basketbolu sahaya yansıtan bir takım. Böyle takımlara karşı oynamak her zaman zordur. Biz yine bilinen aynı rotasyon sıkıntılarıyla maça çıkacağız. Işıl Alben geri döndü, bu iyi haber. Ancak Allie Quigley’nin Aralık ayının tamamını kaçıracağı kesin. Bu problemlerin ışığında tıpkı geçtiğimiz hafta sonu olduğu gibi takımın bir araya gelip olabilecek en iyi basketbolu sahaya yansıtması gerekiyor. Taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0