Ömer Yalçınkaya: Salı gününe kadar uzun takviyesi yapacağız.

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan "Son Topa Kadar" programına telefon ile bağlanarak açıklamalarda bulundu. Erkek ve kadın basketbol takımlarımız hakkında değerlendirmelerde bulunan Ömer Yalçınkaya, yapılacak transferlerle ilgili de ipucu verdi. Açıklamalarının tamamı şu şekilde:

ERKEK TAKIMINDA İLK HEDEFİMİZ SON 8'E KALMAK
"EuroCup’ta ilk yarıda almamız gereken galibiyetleri ikinci yarıda aldık ve kötü başladığımız gruptan top 16’ya grup ikincisi olarak çıktık. Dörtte sıfırla başladığımız ilk yarı maçlarından sonra deplasmanda aldığımız Jerusalem galibiyeti bizi ikinci yarı için umutlandırmıştı. İkinci yarıda beş maçın minimum dördünü kazanmamız gerekiyordu. Takımın birbirine uyum sağlama süreci ve biraz da evimizde oynamanın verdiği avantajla dört galibiyet almayı başardık. İkinci turdaki rakiplerimizi tanıyoruz. EuroCup’ta gidebildiğimiz kadar yukarıya gitmek istiyoruz. İlk hedefimiz son 8’e kalmak. Türkiye Ligi’nde de durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Şu anda aldığımız beş galibiyetle 10. sırada yer alıyor olmamız bizi ve seyircimizi hiç memnun etmiyor. Türkiye Ligi’nde bu hafta deplasmandan galibiyet çıkartıp ilk yarının son iki maçını kazanmaya gayret edeceğiz."

"Yarın deplasmanda oynayacağımız İstanbul BBSK takımı bence bu ligde iyi işler yapan bir takım. Buradan alacağımız bir galibiyet çok önemli çünkü ligdeki kötü gidişata ‘dur’ dememiz gerekiyor. Kuvvetli bir rakip. Yarın kazanmaktan başka amacımız yok."

"Basketbol şubesi olarak her zaman ihtiyaçlarımız neticesinde oyuncu arayışında bulunuyoruz. Boyalı alanda oynayan üç tane oyuncumuz var. Onların pozisyonuna destek olmak amacıyla bir müddettir oyuncu arıyoruz. EuroCup Top 16’da yeni bir transferi oynatmak için en geç 2 Ocak’ta transfer kaydı yaptırmamız gerekiyor. Birkaç isim üzerinde ciddi ilerleme kaydettiğimiz bir hafta sonuna giriyoruz. Eğer bir aksilik olmazsa Salı gününe kadar bir uzun takviyesi yapacağız. Özellikle 4 numarada bize katkı sağlayan bir oyuncuya ihtiyacımız var."

KADIN TAKIMINA AMERİKALI BİR OYUNCU GELİYOR
"Yarın oynayacağımız Fenerbahçe karşısında ligde üst sıralardaki puan farkını kapatmak için seyircimizin desteğiyle galibiyet ile çıkmak istiyoruz. Hem EuroLeague’de Play-Off’lara kalmak hem de Türkiye Ligi’nde de final hedefimize çıkmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

"Önümüzdeki hafta Perşembe günü üç numara pozisyonunda oynayan Amerikalı bir oyuncumuz Türkiye’ye geliyor. Yerli oyuncu transferimiz de olacak. Önümüzdeki hafta duyurusunu yapacağız. Yeni yılla beraber takımımızı hem yerli hem de yabancı oyuncu takviyesiyle güçlendirmeye çalışacağız. Allie Quigley de bu hafta saha idmanlarına başlamaya çalışacak."

"Yeni yılda güçlenmiş bir kadro ile hem Avrupa hem de Türkiye Ligi’nde üstümüze düşen görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0