Ömer Yalçınkaya'dan açıklamalar

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Galatasaray Televizyonu muhabirlerinden İbrahim Demir’in hazırlayıp sunduğu “Son Topa Kadar” programında açıklamalarda bulundu. Erkek ve kadın takımlarımız hakkında değerlendirmede bulunan Ömer Yalçınkaya şu ifadeleri kullandı: 

AKATLAR'DAN GALİBİYETLE AYRILMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ
“EuroCup’ta gruptan çıkma işini son maçlara bıraktığımız için üzgünüz. Biz Galatasaray olarak her maça galibiyet hedefiyle çıkıyoruz. Ancak EuroCup’ta da son iki maçı kazanmamız gruptan çıkma adına bize bir ışık belirtti. Önümüzdeki Lietkabelis ve Hapoel maçlarını kazanırsak grubu ikinci bitirme şansımız var. Elimizden geleni yapacağız.”

“Yarınki Beşiktaş Sompo Japan maçı hem prestij hem de rekabet anlamında oldukça önemli bir maç. Oyuncularımızın son haftalarda performansları artmış durumda. Yarın Akatlar’dan galibiyetle ayrılmak en büyük hedefimiz.”

İKİ TRANSFER DAHA OLACAK
“Kadın takımımızın ligde son kaybettiği Samsun Canik Belediye maçından sonra yaptığımız hatalara bakacağız. Kendi seyircimiz önünde kaybetmek bize son derece üzüntü verdi. Yoğun çalışma temposuyla ilerliyoruz. Bazen bu tip mağlubiyetler olabiliyor. Ligde önemli olan Nisan ve Mayıs ayları... O dönemde toplayacağımız galibiyetle en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

“EuroLeague’de ise Sopron Basket önünde 22 sayı geriden gelip kazanamadık. Mücadele iyiydi ama evimizde kazanmamız gerekirdi. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Deplasmanda alacağımız bir galibiyet bu mağlubiyeti unutturacaktır.”

“Transfer çalışmaları hiç durmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Son olarak kadın takımına Eweline Kobryn’i transfer ettik. Şu an için dört numara oynayabilen Amerikalı bir oyuncu daha almak istiyoruz. Bir de Türk oyuncu takviyesi düşünüyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0