ÖZEL HABER | Burak Elmas aday mı oluyor?

Dursun Özbek yönetiminin aldığı erken seçim kararı sonrasında Galatasaray'da iki gündür adeta kazan kaynıyor. Galatasaray'da mevcut yönetime muhalif kesimin başkan adayı noktasında ortak bir isimde yoğunlaşamamasının yanı sıra Dursun Özbek'in adaylığını resmen açıklamasının ardından ikinci açıklama bugün akşam saatlerinde Mustafa Cengiz'den gelmişti ancak aday sayısı bununla sınırlı kalacağa benzemiyor. Galatasaray'da başkanlık seçimi için üçüncü aday olarak Burak Elmas'ın ismi geçiyor.

Uzun süredir Londra'da yaşayan ve geçmiş dönemlerde Galatasaray'da gerek yönetim kurulu üyeliği, gerekse futbol şube sorumlusu görevini başarıyla yerine getiren Faruk Süren'in damadı Burak Elmas'ın önderliğinde yeni bir ekibin hazırlandığı kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor. Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren'in desteğinin yanı sıra, Ünal Aysal döneminde yönetimde yer alan Sedat Doğan - Özer Saraçoğlu gibi isimleri yanına çekmeyi başaran Burak Elmas'ın kadrosunu şekillendirmeye çalıştığı iddia ediliyor. Cumartesi gününe kadar kesin kararını verecek olan Burak Elmas başkan adaylığını açıklaması halinde Galatasaray'da yeni bir düzenin başlangıcına imza atabilir. Faruk Süren gibi bir ismin desteğinin yanı sıra Galatasaray'da yer alan genç ve başarılı işadamlarını yanına toplamaya çalışan Elmas'ın ekibinde Ali Sabancı, Naci Cansun gibi önemli isimlerin olabileceği konuşuluyor.

Burak Elmas'ın ayrıca stratejik bir hamle yaparak tıpkı Mustafa Cengiz gibi Ocak'ta yapılacak seçimin ardından Mayıs ayında yeni bir seçim yapmayı vaadedeceği konuşuluyor. Galatasaray tarihinin en genç yöneticileri arasında yer alan Burak Elmas'ın teknik direktör konusunda da Fatih Terim'i düşündüğü ancak tecrübeli teknik adamla herhangi bir temas sağlanmadığı gelen haberler arasında.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0