Selçuk İnan tam 7 sezon sonra!

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, 7 sezonluk sarı-kırmızılı takım kariyerinde ilk kez bir Beşiktaş derbisinde ilk 11'de görev yapamadı. 

Karşılaşmada yedek kalan tecrübeli futbolcu, daha önce ligde 14, TFF Süper Kupa'da da 1 olmak üzere Beşiktaş ile oynanan 15 maça ilk 11'de başlamıştı. Sarı-kırmızılı takım, Selçuk İnan'ın ilk 11'de başladığı 15 Beşiktaş maçından 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılmıştı. 

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçını kaçıran Fernando dün akşam oynanılan Beşiktaş derbisinde ilk 11'deki yerine döndü.

FEGHOULI 3 MAÇ SONRA
Galatasaray'da cezası biten Sofiane Feghouli, ligde 3 maçlık aranın ardından formasına kavuştu. Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maçla cezalandırılan Cezayirli futbolcu, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında takımından ayrı kalmıştı. Feghouli, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile oynanan maçın ilk yarısında forma giymişti.

 Öte yandan Igor Tudor'un anne ve babası da maçı tribünden takip etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0