Sofiane Feghouli: Galibiyete inanan Galatasaray vardı.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 1 asist yapmayı başaran Sofiane Feghouli, maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Takım olarak iyi olduklarını söyleyen Cezayirli oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

"Kendi gösterdiğim performanstan mutluyum. İyi çalıştım, iyi mücadele ettim. Galibiyete inanan bir Galatasaray vardı sahada… İsteğimizi bütün maça yansıttık. Yediğimiz golün ardından güzel bir reaksiyon verdik … Takım olarak iyi olan bir Galatasaray vardı sahada."

"Genel olarak performansımızdan memnunum. Yeni  oyuncular, yeni transferler, yeni bir futbol kültürü… İlk yarıya bakıldığında iyi bir performans gösterdik. Evimizde Fenerbahçe dışında tüm maçları kazandık. Ama daha iyilerini yapabiliriz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0