STSL | Kritik viraj..

Spor Toto Süper Lig'te geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olan Galatasaray, ligin 15.haftasında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.30'da oynanacak olan karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma öncesi öne çıkan istatistikler ve detaylar şu şekilde..

AKHİSAR'A KARŞI 5 MAÇ 5 GALİBİYET
Akhisar'a karşı ligde yaptığı 5 iç saha maçından da galibiyetle ayrılan takımımız bu maçlarda 20 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. Ligde toplam 10 kez karşı karşıya gelirken Akhisar sadece 1 kez sahadan galip ayrıldı. İki takım arasında Arena'da oynanan son lig karşılaşmasında takımımız rakibini Semih Kaya, Podolski, Yasin(2), Bruma ve Selçuk'un golleriyle 6-0 mağlup etmişti.

SAHAMIZDA 9 MAÇTIR KAYBETMİYORUZ
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sahasında 8 maça çıkan Galatasaray, bu maçlarda yenilgi yüzü görmedi. (7G, 1B) Takımımız geçtiğimiz sezonu da dahil ettiğimizde, ASY Türk Telekom Stadyumu'nda çıktığı son 9 maçı kaybetmiyor. Cimbom, bu maçlarda rakip kalelere 23 gol atarken, kalesinde yalnızca 5 gol gördü.

KRİTİK VİRAJ
Geçen hafta derbide sahadan mağlup ayrılan Galatasaray, zor bir haftayı geride bıraktı. Teknik direktör Igor Tudor ve takımın yoğun eleştirilere maruz kaldığı haftanın ardından sahasında Akhisar ile karşılaşacak olan takımımız, kritik bir maça çıkıyor. Stadı dolduracak olan taraftarların sabırsız olacağını da düşündüğümüzde, golü bulamadığımız her dakika bizim için maç giderek zorlaşacak. Erken gelecek gol veya goller maçın kalanında takım ve taraftarın barışmasını ve kalan maçlar için kenetlenmesini sağlayabilir. Öte yandan golün gecikmesi ise tribünlerde çatlak seslere ve maçın zorluğunun artmasına sebep olabilir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0