Terim'in alternatifi Laurent Blanc..

Beşiktaş yenilgisinin ardından Galatasaraylı idareciler arasında teknik direktör konusu hemen konuşulmaya başlandı. Teknik direktör Igor Tudor’un devre arasında görevden alınmasına kesin gözle bakan yöneticiler, yeni hoca konusunda ikiye bölündü. Camianın önde gelen isimleri Fatih Terim ismini zikrederken, bir grup yönetici Laurent Blanc'ın kapısını çalmayı düşünüyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da değişim çok yakında.. Takımdaki yabancıların büyük kısmının ortak dili Fransızca. Yöneticiler, Fransız Blanc’ın iletişim anlamında sıkıntı yaşamayacağını düşünürken, henüz 52 yaşında olmasını da avantaj olarak görüyor. Üstelik başarılı çalıştırıcıyla daha önce dirsek teması kurulmuştu. Yönetimdeki diğer bir grup ise Fatih Terim’den yana tavır takınıyor.

Galatasaray’a 6 lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası kazandıran Terim’in kısa vadede takımı ayağa kaldırabilecek tek isim olduğunu düşünen yöneticiler, Beşiktaş yenilgisinden sonra tesislere gelen taraftarların da Terim isteğinin karşılanması görüşünde. “Yabancı hoca sezon ortasında çok riskli. Takımı ancak Fatih Terim toparlar” diyen yöneticiler, bu konuda Başkan’a baskı yapıyor. Blanc’ı daha doğrusu yabancı hoca isteyen grup ise, “Terim’in artık camiada karşılığı yok. Son ayrılışı çok tepki çekti. Onu getirirsek, Mayıs’taki seçimi de kaybederiz” görüşünü savunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0