Tudor gidiyor!

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir maçından sonra Beşiktaş derbisinde de silik bir performans sergileyen ve 3-0 gibi ağır bir mağlubiyet alan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile yollar ayrılıyor. 4. Terim dönemi yaşanması an meselesi.

Gamaspor'un haberine göre; Vodafone Arena’ya 6 puan farkla lider çıkan Galatasaray, Beşiktaş’ın oyununa teslim oldu. Igor Tudor ise bir derbiden daha mağlup ayrıldı. Hırvat teknik adam ile Başakşehir maçının ardından yollar ayrılacaktı fakat Başkan Dursun Özbek, “Beşiktaş maçını bekleyeceğim” dedi. Beşiktaş deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Tudor ile yolların ayrılması bekleniyor.

TEK ADAY TERİM
Galatasaray ve Fatih Terim’in yollarının bir kez daha kesişmesi bekleniyor.

İKİNCİ BAŞKAN ÖZYALÇIN DA TUDOR’U İSTEMİYOR
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, teknik direktörleri Igor Tudor’un Aytemiz Alanyaspor maçından sonra basın mensuplarına yaptığı sert eleştirilerin sorulması üzerine, “Bir insanın, özellikle sporcunun ya da siyasinin basını karşısına alması demek, ateşle oynaması demektir.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Başkan Dursun Özbek’e yakın olan gazetecilerin de Tudor’u eleştiren tweet’ler atması dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0