Tudor'un elindeki kitabın sırrı ortaya çıktı!

Galatasaray'da 4-2 kazanılan Akhisarspor maçının ardından gözler yine teknik direktör Igor Tudor'un üzerindeydi. Hırvat teknik adamın maç sonu elindeki kitap dikkat çekti.

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor son dönemde en çok tartışılan isimlerin başında geliyor. Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği adeta pamuk ipliğine bağlı olan Hırvat hocanın her maçtan önce kaybederse gönderileceği yüksek sesle konuşuluyor.

Geçtiğimiz hafta alınan ağır Beşiktaş mağlubiyetinden sonra oynanacak Akhisarspor maçı da Hırvat teknik adam için bu havada geçti. Galatasaray'ın 2-0 geriye düştüğü maçı 4-2 kazanması Tudor'a derin bir nefes aldırdı.

İŞTE OKUDUĞU O KİTAP!
39 yaşındaki genç teknik adamın maçta sonra elinde olan bir kitap ise gözlerden kaçmadı. Tudor, İngiliz yazar Matthew Syed'in "Black Box Thinking" kitabını okuyor. Kitapta genel olarak başarılı birey ve kurumların büyük hatalarla nasıl başa çıktığını ve izleyen dönemde nasıl toparlandıklarını anlatılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0