Yönetimin hedefinde oyuncular var!

Galatasaray'da hafta sonu Yeni Malatyaspor karşısında ortaya konulan etkisiz futbol sadece teknik direktör Igor Tudor'u değil, oyuncuları da hedef tahtasına koydu. Teknik heyetin görevine son veren yönetim, futbolcuların son haftalardaki performansından memnun değil.  

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Evkur Yeni Malatya maçında alınan yenilgi ve ortaya konulan futbol, yöneticileri çileden çıkardı. Maçtan sonra büyük üzüntü yaşayan sarı-kırmızılı idareciler, aralarında yaptıkları sohbette hem Igor Tudor'u hem de futbolcuları yerden yere vurdu. Hırvat teknik adamı sistem tercihi konusunda eleştiren idareciler, oyuncularda da ciddi sorunlar olduğu noktasında birleşti. Yöneticiler özellikle yüksek maliyetle transfer edilen Belhanda ve Feghouli gibi isimleri de tenkit ederek, "İlerde hiç varlık gösteremiyorlar. İkisi de fizik olarak çok güçsüz. Onlar böyle olduğu için bu durum savunmaya da olumsuz yansıyor. Büyük paralar vererek aldığımız bu futbolcular resmen ihanet ediyorlar" yorumunu yaptı.

Sarı-kırmızılılar ayrıca futbolcuların performansının hocayla aralarında problemden kaynaklanıp kaynaklanmadığını da araştırmaya karar verdi. Çünkü yöneticilere göre, bu iki futbolcunun yanı sıra, takımda hocayla arası iyi olmayan birçok futbolcu bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0