Ahmet Çakı ile ilk görüşme yapıldı

Son yılların en başarısız dönemlerinden birini geçiren Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz hafta başantrenör Erman Kunter'in görevine son vermişti. 13-20 Ocak tarihlerinde olağanüstü seçimli genel kurul düzenleyecek olan sarı-kırmızılılarda yeni koç arayışları da hızlandı.

Basketboldan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Can Topsakal'ın görevinden ayrılması üzerine bir yöneticisi bulunmayan Galatasaray Odeabank, Çağlar Torun'un verdiği bilgilere göre son olarak Alba Berlin'i çalıştıran Ahmet Çakı ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Genç koç yönetimden 1.5 yıllık kapalı bir sözleşme ve transfer bütçesi talep etti. Taraflar arasındaki görüşmeler ilerleyen günlerde devam edecek.

Öte yandan Galatasaray Odeabank'ın ilerleyen günlerde 2010-2012 yılları arasında takımı çalıştıran tecrübeli koç Oktay Mahmuti ile de görüşmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0