Aslan'da keyifler yerinde!

Galatasaray’da kamp çalışmaları sorunsuz olarak devam ediyor. Oyuncuların Terim’in programına ayak uydurabilmek için ekstra efor sarf ederken, tecrübeli hocanın da öğrencilerinin çalışma isteğinden son derece memnun olduğu öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’in ikinci yarısına şampiyonluk provasıyla Antalya’nın Belek bölgesinde hazırlanan Galatasaray’da, antrenmanlar oldukça keyifli ve bir o kadar da verimli geçiyor. Teknik direktör Fatih Terim, kamp programını eksiksiz olarak yardımcılarıyla birlikte uygularken, oyuncular da bu programa ayak uydurabilmek adına ekstra efor sarf ediyor. Fatih hoca da oyuncularının hırs ve isteğinden son derece memnun. 

Artık takıma yapılacak takviyeleri bekleyen Terim, eldekilerden en yüksek verimi alabilmek adına da sürekli futbolcularıyla iletişim halinde. Onlardan ne istediğini tek tek anlatan ve herhangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenebilmek için sürekli konuşan Terim’in bu tavrı, takımdaki havayı da pozitife çevirmiş durumda. Galatasaray Antalya kampına günde çift idmanla devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0