Badou Ndiaye için resmi açıklama!

Sezon başında Osmanlıspor'dan transfer edilen ve bonservis için 7.5 milyon euro net olmak üzere 2 farklı bonusla birlikte toplamda 9 milyon euro ödeyecek olan Galatasaray'da orta sahanın dinamosu Badou Ndiaye için transfer dönemi hareketli geçiyor. Bir süredir İngiliz kulüplerinin ilgisini çeken ve ligin ilk yarısında da tribünden takip edilen Senegalli oyuncu için gelen önemli teklifler var.

Stoke City kulübünden gelen son teklif (yaklaşık 17 milyon euro) sonrasında Galatasaray yönetimi 20 milyon euro bonservis talebinde bulunuyor. Senegalli oyuncuya da yıllık 4 milyon euro gibi bir rakam önerilmesi sonrasında Badou Ndiaye dün akşam teknik direktör Fatih Terim ile görüştü. Gerçekleşen görüşmede teknik direktör Terim'e gitmek istediğini ve transfer görüşmeleri sırasında oynamasının riskli olacağını söylemesi üzerine Osmanlıspor maçının kamp kadrosundan çıkartıldı. 

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Burak Elmas'ın dün gün içerisinde bizzat ilgilendiği transfer görüşmeleri kapsamında teknik direktör Fatih Terim'den de görüş alındı. Bu şartlar altında (tabir-i caizse oynamak istemeyen) Ndiaye'nin kadroda olmasının doğru olmayacağını belirten Terim, oyuncuyu maç kadrosundan çıkarttı. Dün akşam Florya'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Badou Ndiaye tesislerden ayrılırken, oyuncunun menajeri ve Stoke City yetkilileri ile görüşmeler devam edecek. 

1990 doğumlu Senegalli orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 2019 yılından itibaren geçerli olmak üzere 18milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunurken, oyuncuya yıllık 2 milyon 750bin euro ücret ödeniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0