Basketbol şubesinde yeni yöneticiler belli oldu!

Galatasaray'da yeni yönetimin görev dağılımı bugün itibariyle resmen açıklandı. Mustafa Cengiz yönetimindeki Galatasaray'da basketbol şubesi artık Erol Özmandıracı, Ömer Cansever ve Mahmut Recevik tarafından yönetilecek. Basketbol AŞ'nin kurulacağını seçim vaadi olarak açıklayan Mustafa Cengiz'in aldığı karar doğrultusunda şube içerisindeki yeni yapılanma ve görevlendirmelerdeki revizyon önümüzdeki günlerde devam edecek.

Bu sezon oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Galatasaray basketbol şubesi yeni yönetimle birlikte yeni bir yapılanmaya gitti. Daha önce Can Topsakal tarafından yönetilen basketbol şubesinde, seçime yaklaşık 1 ay kala göreve Burçin Aslan getirilmişti. 20 Ocak'ta gerçekleştirilen seçimde başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz kadrosundaki 3 ismi basketbol şubesinde görevlendirdi. İşte o isimler..

EROL ÖZMANDIRACI
1967 yılında İstanbul’da doğmuş, lise öğrenimini  İngiltere’de Oxfordshire Carmel College’de tamamlamıştır. New York’ta Syracuse Üniversitesi’nde ekonomi tahsili yapmıştır.1994’e kadar Nissho Iwai Corporation Japan Trade Co. firmasında Kimyasal Ürünler ve Metal Departmanı Satış Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 1994’te Esteks Dış Ticaret şirketi kurucu başkanlığı ve CEO görevine getirilmiştir. Halen, 2000 yılında ortağı olduğu Bay İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Özmandıracı,  GSYİAD ve  GYODER’e de üyedir.

ÖMER CANSEVER
1953, İstanbul doğumludur. Ealing Technical College mezunudur. 1982 yılında Ahşap Ürün Sanayi’ni kurmuştur. Halen firmanın yönetim kurulu başkanı olarak çalışmaktadır. İngilizce ve Rusça bilmektedir. Evlidir.

MAHMUT RECEVİK
1958 İstanbul doğumludur. 1984  yılında İstanbul  Üniversitesini, 1988 yılında Londra Üniversitesi Turizm ve Otelcilik okulunu bitirmiştir. 1990 yılından itibaren 10 sene Çırağan Palace Kempinski Otelinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2000 yılından bu güne kendi işinde Turizm Yöneticiliği yapmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilen Recevik, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0