Bir camianın kenetlenişi: #YellowFriday

Hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü seçim sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz'in mazbata töreni sırasında "Destek lafla olmaz, eylemle olur." minvalindeki açıklaması sonrasında Galatasaray taraftarı eşi benzeri görülmemiş bir harekete girişti. Kulüp üyesi Ali Güvenç Kiraz'ın dün gece ateşini yaktığı kampanya çığ oldu büyüdü, camianın tümüne yayıldı!

Dün gece itibariyle #YellowFriday etiketiyle birlikte sosyal medyada örgütlenmeye başlayan Galatasaray taraftarı eşi benzeri görülmemiş bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 26 Ocak Cuma günü gerek mağazalardan, gerekse online olarak Galatasaray Store'dan alışveriş etmeye yönelik harekete geçen Galatasaray camiasına yönetimden de destek gelince oldukça büyük bir ciro beklentisi var. Ancak bu hareket sadece bununla sınırlı kalmayacak.. Galatasaray Store mağazaları da taraftarın beklentisine cevap vererek #YellowFriday hareketine destek verirken, Cuma günü Store'larda alışveriş yaparak kulübüne destek olacak olan taraftar; Cumartesi günü Osmanlıspor maçında da takımına sahip çıkıp tribünde 50bin kişiyle yerini alacak.

Mustafa Cengiz yönetimine merhaba diyecek olan Galatasaray camiası aynı zamanda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ikinci iç saha maçına çıkmış olacak. Sezon sonunda 21.şampiyonluğa ulaşmak hedefiyle yola çıkan Galatasaray, birlik ve beraberlik içerisinde, kenetlenerek hedefine yürümüş olacak.

FCN Blog ekibi olarak, tüm taraftarlarımızı tabir-i caizse "karınca kararınca"Galatasaray Store'dan alışveriş yaparak #YellowFriday etkinliğine katılmaya davet ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0