''Biz Şampiyonlar Ligi'nde varız demek istiyoruz.''

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında konuk ettiği Grot Budowlani LODZ’u 3-0 mağlup etti. Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ve oyuncumuz Gizem Karadayı, karşılaşma sonrası Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde..

ŞÜKRÜ YENGİL: TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ
İlk set biraz kontrollü geçti. Bizim takım ağırlığını koyunca güzel bir galibiyet çıktı ortaya. Şampiyonlar Ligi’nde Moskova deplasmanında kazanmak bize çok şey kazandırdı. Galibiyet bize moral kazandırdı ve biz bu işi yaparız dedik. Ligde çok iyi oynayıp, kötü maçlar kaybettik. Kazanacağımız puanlar vardı, şanssızlıklar yaşadık. Biz takımımıza güveniyoruz. Polonya maçını kazandıktan sonra buradaki Dinamo maçını alıp gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz. Geçen yıl bu takım final oynadığında tesadüf diyenler oldu. Biz Şampiyonlar Ligi’nde varız demek istiyoruz. Galatasaray’a yakışan bu. Final Four’a kadar varız. Lig uzun bir maraton. Ligde play-off oynayacaksınız. Orada şampiyonluk şansınız devam ediyor. Biz Şampiyonlar Ligi’nde sezonu kapatmak istemiyoruz. Sonuna kadar varız.

GİZEM KARADAYI: BUGÜN ÇOK GÜZEL OYNADIK
Bugün çok güzel oynadık. Biz servisler, manşet, defans, blok her şeyi iyi yaptık. İki maçımızı kazandık, şu an avantajlı durumdayız. Bu gruplarda ne olacağı belli olmaz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız, önümüze bakacağız inşallah.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0