BSL | Ligdeki 9. mağlubiyet!

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Banvit'i konuk etti. 
Yenilmez Armada, kötü başladığı maçta kenardan gelen Emir Preldzic önderliğinde maça ortak olmayı başarsa da rakibine 72-91 mağlup oldu. Karşılaşmada Scotty Hopson ve Richard Hendrix sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Ayrıca bu sonuçla beraber ligdeki 9. mağlubiyetini alan takımımızın Türkiye Kupası'na katılamayacak olması kesinleşti.

Mücadeleye Jordan Taylor - Dwight Hardy - Göksenin Köksal - Henry Walker - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Göksenin Köksal ile buldu. Karşılaşmaya kötü başlayan Galatasaray Odeabank, Emir Preldzic'in oyuna girmesine kadar maçta varlık gösteremedi. Takımımız Emir Preldzic'in kenardan gelmesiyle oyunda hareketlenmeyi başarsa bile ilk çeyreği 13-18 geride kapattı.

İkinci çeyreğe daha iyi başlayan takımımız Emir ile birlikte hücumda Renfroe'nun da sorumluluk almasıyla rahatladı. Rakibinin oyunlarına karşı eşleşme problemleri yaşayan takımımız buna rağmen Hardy ve Renfroe'nin etkili oyunuyla ikinci çeyrekte rakibinin savunmasını yenmeyi başardı. Tüm bunlara rağmen öne geçmeyi başaramayan Sarı Kırmızılılar soyunma odasına 40-43 geride gitti.

Soyunma odasından döndüğünde pota altında yaşadığı sıkıntıların devam ettiğini gören Yenilmez Armada, her şeye rağmen Gasper Vidmar'a engel olamadı. Uzun rotasyonundaki sorunlarla birlikte savunmada dağılan temsilcimiz bununla birlikte hücumda da istediği ritmi yakalayamadı. Üçüncü çeyreği 5 dakikasında sayı atamayan Galatasaray Odeabank sadece 10 sayı atabildiği çeyrekle birlikte son çeyreğe 50-65 geride girdi.

Son çeyrekte de savunmadaki zaafiyetlerine çözüm bulamayan takımımız, rakibinin post oyunlarına engel olamadı ve bu pozisyonlardan birçok sayı yedi. Üçüncü çeyreğe nispeten hücumda toparlanan Yenilmez Armada, tüm bunlara rağmen savunmadaki sorunları nedeniyle parkeden 72-91 mağlup ayrıldı.

Oyuncu istatistikleri: 

Dwight Hardy: 13 sayı - 3 ribaund .
DaJuan Summers: 8 sayı - 3 ribaund - 3 asist.
Alex Renfroe: 15 sayı - 5 ribaund - 2 asist.
Jordan Taylor: 1 ribaund - 1 asist.
Göksenin Köksal: 10 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Ege Arar: 2 sayı - 7 ribaund - 1 asist.
Mehmet Yağmur: 2 sayı -  4 asist.
Emir Preldzic: 15 sayı - 5 ribaund - 1 asist.
Henry Walker: 7 sayı - 3 ribaund.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0