Caner Topaloğlu: Galatasaray'da hedef her zaman üst seviyedir..

Galatasaray Odeabank'ın geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı veteran forvet Caner Topaloğlu, sarı-kırmızılı formayı giydiği Gran Canaria karşılaşmasının ardından resmi siteye özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray camiasını tanıdığını belirten Caner, takım olarak play-offlara katılmak istediklerini belirtti. Caner Topaloğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Benim için ikinci Galatasaray macerası olacak. Bu camiaya aşinayım. Sezonun ikinci yarısında bizi zorlu bir fikstür bekliyor. Şu anda tabii ki iyi durumda olduğumuz söylenemez. Ama Galatasaray’da her zaman en üst seviye hedefleniyor, biz de bunun için çalışmak zorundayız. Amacımız şu anda her maça ayrı ayrı odaklanmak. Ligde önce Play-Off sınırına yaklaşmak, sonra da Play-Off’lara dahil olmak istiyoruz. Bu sezonun hedefleri için göstereceğimiz bu mücadelede ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Oktay Mahmuti ile daha önce buradaki ikinci ve üçüncü sezonumda birlikte çalışmıştık. Güzel bir sezon geçirip güzel bir ortam yakalamıştık. Güzel başarılar elde etmiştik. Umarım tekrar o başarıları yakalamak nasip olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0